tiistai 6. marraskuuta 2012

Purkki

Muuton aikana luovuin kaikesta ei-niin-kivasta keittiötavarasta ja olen pitkään kaivannut ilmatiivistä purkkia eri tarkoituksiin.

Harvemmin käy niin, että kun päätät lähteä ostamaan jotain tiettyä löydät mitä haet, mutta tällä kertaa onni lykästi. AmandaB:n purkin kauneus tyrmäsi niin kovasti, että pakkohan se oli kotiin kantaa ja nyt jäin harmittelemaan, että harmi kun ei tullut ostettua sitä pienempää kokoa myöskin, ehkä sen ehtinee vielä..
21x21x30cm


 Se miksi halusin juuri tämän mallisen purkin ei ole yllätys.. ;)
Kello tikittää kohti joulua ja minulta on joulumieli aika kadoksissa, kun mielessä on niin paljon kaikkea (työpaikan etsintä monen sadan kilometrin päästä ja muutto jos työpaikka löytynee jne). Jääköhän joulu tänä vuonna pitämättä kokonaan. Metallikuusi on nököttänyt keväästä lähtien lasikuvun päällä.


Puupukin laitoin kurkistamaan lokerikosta, ehkä innostun vielä, ehkä. Suurin unelma olisi vain saada töitä ja muuttaa työn perässä, ja aloittaa kokonaan uudelta pöydältä ja saada ihan vain arki rullaamaan - paras ystävä ja poikaystävä olisivat samassa kaupungissa eli uusi elämä olisi edessä. Kärsimättömän aika on niin pitkä. En tiedä pitäisikö yli kolmikymppisen puhua jo miesystävästä? Ei vain jotenkin sovi minun suuhuni se.. ;)Ei kommentteja: