lauantai 13. huhtikuuta 2013

Villipuutarha-kahvilaYksi pienistä unelmista tapahtui tänään, kun ystävättäreni vei minut Villipuutarha-kahvilaan, jonne pääsystä olen unelmoinut pitkän aikaa.

Ratikalla siitä on köröttänyt ohitse, mutta nyt pääsin ihastelemaan herkullista sisustusta, missä riittää katseltavaa siksi aikaa kun annokset saapuvat. Herkullisen sisustuksen lisäksi tarjottavat on suussasulavia. Niin ihanan söpö ja romanttinen paikka. Ei ehkä sellainen treffipaikka miehen kanssa, muuta kuin tosimiehen kanssa. ;)


 
Katseltavaa myös katossa:Vinkki turistille:

Kahvila sijaitsee Helsingin Kalliossa ja sinne pääsee helposti hyppäämällä rautatieaseman edestä (nykyään ilmeisesti 3-ratikkaan, entinen 3B) ratikaan, ja jäämällä Kaarlenkadulla pois - viimeistään kannattaa nousta Urheilutalon kohdalla pois ja tassutella hetki matka takaisinpäin. Junalla Helsinkiin tulevien kannattaa ostaa vuorokausilippu heti rautatieaseman R-kioskilta. Lipulla pääsee 8€ hintaan rallattamaan kaikilla (Helsingin sisäisillä kulkupeleillä). Voi vaikka istahtaa ratikkaan ja sitä kautta tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin ja sopivan nähtyään hypätä pois. Kortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta,  mutta tietysti se pitää olla aina mukana.

Ei kommentteja: