tiistai 3. syyskuuta 2013

Hempeilyä


Kolmen kuukauden seurustelun aikana olen saanut mieheltä tärkeitä, hempeitä ja rakkaita muistoja. Pitkän välimatkan toisen näkeminen on vaikeaa ja sen takia esineet, valokuvat ja kortit ovat erityisen tärkeitä, kun esineitä katselemalla tulee kivoja hetkiä ja muistoja mieleen.

Nimipäivälahjaksi sain yllättäen suklaan kera Iittalan Sarjaton-sarjan vanhan roosan sävyisen mukin. Muki on ahkerassa jokapäiväisessä käytössä. Tänäänkin on. :)



Kotkan meripäivillä vierailtuaan hän oli kierrellyt markkinoilla äidin ja veljensä kanssa kauan aikaa, kunnes oli löytänyt juuri Oikean tuliaisen. Täytyy sanoa, etten olisi itse voinut parempia löytää. Sukkien värisävy on niin Miun juttu tällä hetkellä.



Viime viikonloppuna hän toi koirille puruluita, possunkorvia ja himoitsemaani Vanilla-cokista. Repusta löytyi vielä yksi aarre. Täysin yllätyksenä sekin. Kastehelmen vaaleanpinkkiä tuikkukippoa ihastelin jo ensitreffeillä (Vein hänet Hulluille päiville ja kierreltiin eri liikkeitä Helsingin keskustassa. Ajattelin testata heti miehen kärsivällisyyden ja pelikestävyyden. ;) ). Kastehelmestä on muutenkin tullut se Jokin juttu. Ensitreffeillä annoin hänelle tupaantuliaislahjaksi Kastehelmen kirkkaan kipon, koska hän oli saanut pankkilainaa hakiessaan harmaan sävyisen.




Ei kommentteja: