tiistai 26. marraskuuta 2013

Jouluvalmisteluja❆   ❆  
Lauantaina ja sunnuntaina oli mitä kauneimmat auringonsäteet, mitä on pitkiin aikoihin nähty. Valkoinen puuterilumi koristi puutarhaa ja tuli niin kovin riemuinen ja jouluinen olo. 

Päätin aloittaa jouluvalmistelut. Vietän jouluajan muualla kuin kotona joten mukava jo ennakkoon nauttia omista jouluhörhöttelyistä. Joulu menee Nummelassa ja kälykokelaan luona Kotkassa, mihin saappuu appivanhempikokelaat. Aika jännittävää jotten sanoisi! ;)

Joululahjoja olen jo muutaman hankkinut, ne odottavat paketoimista. Lahjat on tuiki tarpeellisia käyttöasioita ja huolella valittuja. Ajatus ja tarpeellisuus korvaa määrän.

Töiden puolesta olen puuhastellut Joulupuu-keräyksen parissa, missä lahjoja saavat vähävaraisten perheiden lapset. Joillekin annettu lahja voi olla se ainokainen. Tämä on koskettanut minua suuresti.  Tätä asiaa ei tule joulukiireissä ajateltua, että oikeasti omalla perheellä on lopulta kaikki hyvin. Älkäämme turhaan stressatko siitä onko kaapit siivottu tai muustakaan. Lahjoitetaan hyvää joulumieltä ja antamisen iloa muillekin kuin omaan kotikoloon. 


Puuhahuoneen huonekalut vaihtoivat paikkaa ja laitoin puolikuupöydät ensimmäistä kertaa yhteen. Pöydälle saikin laitella kaikkia mieluisia juttuja vuosien varrelta. Pikkulyhty on keväältä mutta kaikki muu on vanhoja tavaroita jostain menneisyydestä.Pieni rakkaussoppi - äidin tekemä mäntykranssi ja omalta kullalta saadut lahjat - Kastehelmi-tuikkukippo.


Lempihelmien keskellä istuu kullalta saatu lasinen nalle.  Awww.


 Pehmopossu sai ylleen joulunauhaa ja on heti iloisempi kuin ruutukuosissa.

"NÖFNÖF"

Lasikuvun alla on pienessä uudessa testamentissa jouluevankeliumi kohta avattunaFestivot ovat ikisuosikkeja, aina muodissa ja niin ajattomia.


Seeds-lokerikko uudessa käyttötarkoituksessa - odottamassa lasipallokokoelmaa.Hopeaiset risupallot on varmaan kymmenisen vuotta vanhat ja löysin ne kaappien kätköissä vasta. Ovat olleet vuosia kateissa. 


Tähtinauhaa kranssiin..


 Harmi jos Tiimari ei ole enää entisensä. Monet kivat asiat ovat juuri sieltä peräisin. Olen luopunut lähes kaikista muovisista joulupalloista mutta näistä Tiimarin suuremmista ja hyvin ajattoman värisistä olen kovin iloinen yhä edelleen. Harmi etten ostanut näitä enempää.

 Vanhat kirjat, 30-40-luvulta, saivat ylleen pitsiä ja minikuusenkävyn.


Askartelunurkkaustakin tuunailin..

Kurkkaa askartelunurkkaukseen..

2 kommenttia:

Merita kirjoitti...

Ihania joulujuttuja <3 Ihailen taas sun taitoa tehdä noita kauniita asetelmia ja keksiä ihan uusia käyttötarkoituksia esineille. Voi kun itsekin osaisin.

Ihanaa joulunodotusta <3

quu kirjoitti...

Kiitos! ღ Miusta olisi taas ihana joskus päästä laittamaan jonkun toista kotia..

Joulua ajatellen tulee lukijoille pieni ylläri! ;)