tiistai 10. joulukuuta 2013

Vaatelöytöjä


Viimeisen puolen vuoden aikana vaatekaappi on täyttynyt kauniista vaatteista aivan kuin huomaamatta ja halvalla.

Kirppareilla olen ravannut hyvin tiheään kuten kirjoituksistakin olette varmasti huomanneet. Kirpparit olivat joskus paikkoja jossa ihmiset myivät kaikkea romua ja kirppuvaatteita. Nyt kun ihmiset kuluttaa enemmän ja muoti muuttuu niin kirppareilta löytää paljon hyvää vaatetta ja edullisesti.  Paljon myös uutta vaatetta tai sisustustavaraa.

Minulla on hyvin harjaantunut maku ja pystyn bongaamaan jo kaukaa ne mitä haluan, ja yleensä kun jonkun vaatekappaleen rekistä otan tarkasteluun, on se semmoinen jonka ostan. Keskikokoisena yleensä löytää helpoiten sopivia.

Onnea on myös mies joka viihtyy kirppareilla. Meidän yhteinen harrastus onkin kiertää ja ihmetellä yhdessä. Hänkin on tehnyt hienoja löytöjä. Täytyy joskus niitäkin esitellä.

 Näin tästä mekosta vain pienen palan ja nappasin sen heti. Täysin uusi pellavamekko. Saman valmistajan mekko on markkinoilta ostettu joten tiesin tämän olevan oikeasti hyvä ostos. Mekko maksoi kympin, mikä on kova hinta, mutta uudesta (lappu oli kiinni) mekosta käypä hinta kun normaalisti olisi saanut pulittaa 40-50€.Puunapit

Ryppytasku
 ´
 Pöllöpussukan tekijä oli myös pellavaisen pitsipussukan väsännyt ja se sopi tämän mekon kanssa, vaikka ovat eri kirppareilta hankittu. Korsettitoppi oli kanssa semmoinen - tahdon. Yllättäen mies sanoi pitävänsä tästä. ;)Kimalleneule - tämäkin on niin moneen sopiva. Nummelan kirppikseltä 6€ hintaan.Muovihengarit olen vähitellen yrittänyt korvata ikivanhoilla ja sielukkailla hengareilla, mitkä ovat nähneet elämää.

Ei kommentteja: