lauantai 19. huhtikuuta 2014

Boulevardin kyydissä
Muuttoa seuraavana päivänä oli juttu edessä - uuden rakkauden tapaaminen. Olin haaveillut jo kauan aikaa Insera Boulevard-pyörästä ja viikko sitten kävimme sen hakemassa. Liikkeessä oli vain yksi kolmivaihteinen jäljellä ja mies oli yllätykseni soittanut ja varannut sen. Koeajokin tuntui turhalta, kun olin päättänyt että tämä on se MINUN pyörä.

On se vaan kaunis, ja niin kevyt. Joutuisasti sillä päätyy paikasta toiseen ja kukkia on kiva polyrottinkisella korilla kuskailla.

Ensimmäistä kertaa elämässäni omistan pyöräilykypärän.Synttärilahjakumpparit nro kakkoset käytössä. Voi miten kauniisiin paikkoihin tämä pyörä tuleekaan viemään.


4 kommenttia:

Elämää Onnenpähkinässä kirjoitti...

Kaunis, perinteinen pyörä :-) Kelpaa tuolla ajella.

quu kirjoitti...

Kelpaa kovasti ja kesän mittaan onkin monta kivaa reissua tehty. Työssäkäyntikin jopa sateella on ollut hauskaa kun joutuisasti pääsee liikkumaan. :)

emma keiu kirjoitti...

Kiinnostaisi tietää miten tämä pyörä on palvellut? :- ) Itse harkitsen tämän hankkimista

quu kirjoitti...

Oikein mainiosti on palvellut. :) Kevyesti liikkuu kun isot pyörät ja tukeva ajaa ja kori on ihan huippu. Hankittiin vielä korin sävyinen korihuppu niin ostokset ei kastu sateellakaan. En keksi mitään moitittavaa. Suosittelen <3