lauantai 7. kesäkuuta 2014

Makuuhuone

Makuuhuonekin on nyt valmiina ja siellä on hyvät unet saatu moneen kertaan. Huone on hyvin valoisa ja avara, sekä viileä. Huonekalut jäsentyi yllättävän hyvin paikoilleen, vaikka suunnitelmissa ja mittauksissani tila untui jäävän ahtaaksi.

Kaikki rakkaat tummanpuhuvat huonekalut pääsivät samaan tilaan - ensipalkasta ostettu rautasänky, isoisomummon porttipöytä ja rautainen kirjahylly. Erityisen iloinen olen siitä, että paljon kaivatut rautasänky ja kirjahylly pääsivät ensimmäistä kertaa muuttoon mukaan, kun aikaisimpina kertoina ne ovat jääneet lapsuudenkotini huoneeseen.

Huone vaatisi vielä ripauksen enemmän kotoisuutta ja lämpöä. Täytyy tutkailla voisiko huonekalujen paikkoja muutella, ja minkä vaikutuksen se tilaan tekisi. Nyt vain nautin hyvistä vaaleista unista. :) Kattovalaisin on vielä hakusessa, mutta pöytävalo ja kirpparilta löytynyt seinävalaisinparin toinen puolisko tuo riittävää valoa valoisaan tilaan. Tämä valaisin valaisee niin kauniisti tilaa.


 Makuuhuoneen ovensuuhun sain vihdoin paikalleen paketissa vuosia lojuneen asemakellon. Aikaisimmista kodeista kellolle paikan löytyminen oli hankalaa, mutta nyt se nököttää paikallaan. Aamulla herätessä näkee heti kellon ja vastaavasti kun kotiin saapuu tai poistuu on kello heti vastassa.

Ei kommentteja: