tiistai 13. tammikuuta 2015

Paketti Sikuriinasta ja muutaHyvinkääläisessä Sikuriinan sisustusliikkeessä alkoi alet ja vihdoin rohkaistuin tilaamaan näitä ihania kuppeja, mukeja ja dippikupin. Beiget, pallolliset ja tähdelliset astiat ovat heikkous.

Myymälässä vierailin viime talvena ja ihastuin kovin, ja vaikkakin liike on tuossa jonkun matkan päässä niin tällä kertaa toimin heti netin kautta ja postipate toi paketin kätevästi lähipostiin.Sikuriinasta tulleet astiat sopii mainiosti näihin sieltä täältä aiemmin keräämiin pallo- ja tähtiastioihin.Sikuriinasta matkasi myös paperinen tähti ja pieni rasia on peräisin joululta - se kätki sisäänsä herkullista juustoa.Istuintyynyjä kaivataan aina, ja pinon alimmaiset pallotyynyt ovat myöskin Sikuriinasta. Vaikkakin istuintyynyistä oli jäljellä enää yksi per väri, niin ei haittaa. Oikein kivoja nämä ovat näinkin.

Iso kiitos Niinalle erinomaisesta ja nopeasta palvelusta, toivottelee kiitollinen asiakas. ღ


Joskus absolutistinkin askeleet käyvät Alkoon - paperipussien takia. Mahtoi myyjä ihmetellä. :)Joulusta on jäljellä edelleen joulukuusi ajattomine koristeineen. Valot ovat kuitenkin himmenneet, kun koristeiden rinnalla kimeltää uudet ihanat kerkät.


4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Mä tilasin tuolta jo 2.1 eikä sen koommin oo kuulunut mitään :(

quu kirjoitti...

Voi harmistus. :( Tuliko sieltä sähköpostiin vastausta tilauksen vastaanottamisesta? Kannattaa varmaan soittaa ja kysyä menikö tilaus perille. Nettikaupat takkuaa kyllä välillä..

Maija/Taajamafarmari kirjoitti...

Noi Alkon pussit on kyllä aika hienoja! :) Voisko Alko alkaa pitää jotain pientä sisustuskauppaa siinä ohessa, puiset viinilaatikotkin varmaan kävis kaupaksi!

quu kirjoitti...

Mainio idea! Nahkaiset kotelot ja puulaatikot olivat myös hienoja, mutta ne olisi saanut vain ostamalla kallista konjakkia. Tuskin pahastuisin niistä vanhoista viinilaatikoista tai tynnyreistäkään. :)