keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kirpparilöytöjä


Valkoinen kehys "Baby"-tekstillä 2kpl, 2,50€/kpl, mitkä tuunasin beigeksi

Viime vuoden loppukeväästä paikkakunnalta harmittavasti lopetti meidän lempikirppari, mikä oli tiloiltaan suuri, väkeä kuhiseva, valoisa ja oli erittäin hyvin toimiva.  Vielä pari kirppistä löytyy, joista välillä tekee ihan mukaviakin löytöjä, muttei enää niin usein.

Keväällä meillä oli toisessa näistä pöytä parin viikon ajan ja saatiin myytyä paljon kaikkia hassujakin tavaroita, mistä ei olisi ikuna voinut ajatella, että joku niitä ostaa. Jonkin verran jäi vielä myytävää eikä kaikkia kaappeja ehtinyt läpikäymäänkään, joten kesän kynnyksellä laitetaan taas kirppispöytä.

On ihanan virkistävää luopua tavaroista ja nähdä kun pöytä vähitellen tyhjenee. Kirppispöydän pitäminen ja huolehtiminen on jollain tapaa arjen sielunhoitoa ja siitä tulee hyvä olo, vain yhden paidan myymistä jäin hetkeksi harmittelemaan.

Kokosin tähän kirpparilöytöjä reilulta puolen vuoden ajalta.  Kirpparilla yleensä hullaantuu halpoihin tavaroihin, mutta nyt olen pitänyt pintani ja ostanut oikeasti sellaista mistä tykkään ja välillä maksanut normaalia kirpparihintaa enemmänkin.

Uusi tähtipussukka 10€


Sinkkiastia pajukoristein 7€Kynttelikkö alehinnalla 4€
Paita 3,50€
Uusi Svaneforsin tarjotin 2,50€

Pari Jeanne-lehteä 2€/kpl

Ei kommentteja: