maanantai 8. elokuuta 2016

Tähtiviiri


Vihdoin kotopuolesta tuodun hyllykön ja vitriinin välissä riippuu kaunis Susannen tekemä tähtiviiri, minkä bongasin FB-ryhmän myynti-ilmoituksista. Mikä ihana tapa ostaa kotimaista ja vieläpä pohojalaista käsityötä.

Kovasti on viimeaikoina maalailtu ja tuunattu kaikenlaista, syksyä kohden innostus vain kasvaa. Maalia on enemmän kynsissä kuin kynsilakkaa ja hiustenpäät on myös maalissa. Kynttilätkin ovat lähes joka ilta palaneet ja siellä täällä roikkuu valoketjuja piristämässä arkea. Järjestyksen vaihtamistakin vähän haaveilin, mutta vielä olen malttanut mieleni.

Kaappejakin kävin läpi ja järjestelin.. Jotenkin tämmöinen pieni ryhtiliike on kesän jälkeen paikallaan vaikka kesähän vielä toki jatkuu.  Kirppispöytä oli pari viikkoa ja sieltä tuli ihan mukavat rahat, mutta ne laitan säästöön vaikka yhtä juttua olenkin ihaillut. Kirppismyynnin osalta muuten meni kyllä köpösti kun yrittäjä ei suostunut maksamaan rahoja. Yli kolme viikkoa odotettiin rahoja ja sitten täytyi käydä tiskillä vaatimassa. Myyjä otti kassasta rahat ja seuraavana päivänä haimme loput. Kolmeen kertaan olemme tuota kirppistä kannattaneet mutta nyt uuden omistajan myötä yhteistyö päättyi ja vaihdamme muualle. 


4 kommenttia:

Sari Riekkola kirjoitti...

Kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää <3
Täälläkin jo polteltu kynttilöitä, piristävät kyllä mukavasti!

Kivaa viikkoa sinulle!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kiva viiri, mäkin tykkään niistä on kolme erinlaista.
Valoja en ole vielä laittanut, pitäis laittaa.
Hyvää tiistai iltaa sinne.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kaunis koti sinulla on. Löysin blogisi ja liityin lukijaksi.
Käy kurkkaamassa blogiani ja liity myös lukijaksi.
Laitan lukulistalleni blogisi, minut löytää myös Blogit.fi, ja voit laittaa sivusi oikeaan reunaan blogini nimen, jospa joku kiinnostuu ja löytää blogisi kautta minun blogiini.

quu kirjoitti...

Kiitoksia kaikille teille ihanat leidit kommenteistanne :)