perjantai 28. lokakuuta 2016

Kynttelikkö vaaleaan asuun


Jo vuosi vuosia sitten hankittu kynttelikkö on jäänyt käyttämättä ja odottanut kiltisti kotopuolen komerossa uutta tulemista, ja sen aika on nyt. Tosin hieman uudistuneessa asussa. ;)  Yhteen aikaan juuri tuo värisävy miellytti kovasti, mutta ihmisen maku usein kehittyy tai muuttuu jopa kokonaan vuosien vieriessä eteenpäin.

Kalkkimaalilla sudin kynttelikön kolmeen-neljään kertaan ja siihen pari paikkailukertaa, kun kynttelikkö on niin monitahoinen, että aina jostain kohdasta jäi maalaamatta.

Valot, kiitos!  Kyntteliköstä tuli kovin juhlallinen ja kaunis - se ei lainkaan muistuta perinteista joulukynttelikköä. Nykyasussaan sen on enemmän ympärivuotinen valonlähde. Satunnaisesti olen sitä pitänyt päälläkin. :)
Maalisävyksi valikoitu Vintage Cream ja luukkulappu taasen on French Beigellä, mikä on aavistuksen harmaaseempaan taittuva. Vintage Creamissa on lämpimämpi sävy, harmi että tuli niin pieni purkki hankittua.
Edellistä suurempi ja vanhempi kynttelikkö sai "saman kohtalon" ja raikastui vaaleaksi. Näistä tuli ihan lempparit. :) 

2 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kertakaikkiaan tulipas upeat, osaiskohan tuota itsekkin?

quu kirjoitti...

Aivan varmasti :) Hieman saa kärsivällisyyttä olla, kun pari ensikerrosta ei näytä peittävän juurikaan ja maalia kannattaakin laittaa useita ohuita kerroksia.

Maalausinnostusta siihen suuntaan ♡