Viikonloppuisin on ihana panostaa ruokaan ja kokeilla uusia reseptejä ja kokeiluun lähtikin lohi-nuudelisalaatti pienin muutoksin.
Pinaattia ja kurkkua (unohtui ostaa) meidän reseptissä ei ollut ja riisiviinietikkaa ei isoista marketeista löytynyt. Mausteista myöskin inkivääri jäi pois ja seesaminsiemenet korvattiin paahdetuilla kurpitsan- ja pellavansiemenillä. Alkuperäisen ohjeen voi kurkata HS Ruoka-sivulta.
Tämä oli niin tajuttoman ruokaisa ja hyvä resepti. Ensi kerralla lisäksi vielä auringonkukansiemeniä (kuorettomia) ja kurkkua. Tästä tulee vakiosalaatti ja sobanuudelit oli itselle uutuus. Miten sitä ikinä enää voi niitä tavallisia halppisnuudeleita syödä?
Lohi-nuudelisalaatti
½ (200 g) parsakaalia
75 g sobanuudelia
250 g uunissa kypsytettyä lohta
75 g sobanuudelia
250 g uunissa kypsytettyä lohta
3 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä
3 rkl paahdettuja pellavansiemeniä
Kastike:
1½ rkl soijaa
1½ rkl omenaviinietikkaa
2 tl ruokokidesokeria
Kastike:
1½ rkl soijaa
1½ rkl omenaviinietikkaa
2 tl ruokokidesokeria
Valmistusaika 20 minuuttia ja tästä tulee 4 annosta.
2 kommenttia:
Makoisan näköistä salaattia!
Sinulla on kiva blogi, luin aiempiakin postauksiasi ja ihania ovat!<3
Olen seuraillut sinua jo jonkin aikaa:)
Tulehan tutustumaan minunkin blogiini:)
Sari, tämä oli kyllä niin hyvää salaattia, että ollaan tehty toistamiseenkin :) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi <3
Lähetä kommentti