perjantai 21. syyskuuta 2012

Erilaisia ostoksia

Vietimme isän kanssa eilen mukavan maakunta-ajeluhetken,kun isällä oli Seinäjoella kontrolliaika (todettiin täysin terveeksi papaksi ♥ ). Kävin muutamassa Seinäjokelaisessa liikkeessä isän ollessa sairaalakäynnillä. En ole ehtinyt katselemaan, että mitä kaikkea siitä kaupunkista löytyykään, joten se oli pieni retki myös minulle ja paljon jäi näkemättä, mm. pari ihanaa askarteluliikettä! 

Koska kulunut kesä oli niin unohtumaton monella tapaa - isän pitkä sairastaminen ja siitäkin huolimatta löytyi lämmin välittävä ihminen ja ripaus romantiikkaa - päätin, että jos jotain kivaa löytyy niin ostan jotain sellaista mitä minulla ei entuudestaan ole.

Minulla ei ole ollut ainuttakaan Lexington Companyn tuotetta, koska näin hienot merkkituotteet maksaa hunajaa. Päädyin kahteen mukiin - värimaailma ja tuo ★-logo on niin minua, että nämä ilahduttavat pitkään (myös hinta on tuoreessa muistissa. ;) )  Mukit → Sapira

Kankaista säilytyspussukkaakaan ei ole ollut ja se löytyi Anttilasta. Sievä pussukka sievällä tekstillä ja värimaailmalla. Pussukassa voi pitää vilttejä, syksyn sävyissä tottakai.. .. tai myssyjä, lapasia, huiveja..


Treffipaitakin löytyi - hopeaisenlilahtava. Kuvassa ehkä lilampi kuin mitä onkaan. Oikein sievä ja näytti kivalta tällaisen puolitoistametrisen pienen tytön päällä.Aikaisemmin olin ostanut  lilahtavan neuleen ja sattumalta sain mukavan parin niistä.


 Johanna Interiorin pakettikin tuli (Kiitos kovasti Johannalle näistä ihanuuksista!), kun en malttanut olla tarttumatta tilaisuuteen 3€ postimaksuista ja  tilasin suuren pöytäkalenterin - viikonpäivä ja kuukausi vaihtuu pyörittämällä nupista.Bukowski-nallekokoelman toiseksi pienin pääsi tepastelemaan kalenterin päälle.


.. ja pienin istahti aloilleen.

Johanna I:sta myös reseptikotelo. Kokkailu ja leipominen on mukavaa puuhaa ja kovasti haluaisin hienon reseptivihon, mutta jostain syystä sitä ei kukaan päivitä! Helppo ratkaisu löytyi kotelosta:
5 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Aivan ihania...siis nuo kaikki:)
Iloa viikonloppuusi <3

Jansku1985 kirjoitti...

Oi mikä ihanan suloinen uusi blogilöytö <3 kauniita kuvia ja tuttujakin juttuja löytyy :)

ihanaa viikonloppua! jään ehdottomasti lukijaksi :)

quu kirjoitti...

SisustusEllen, no voi kiitos! <3 Valitettavasti viikonloppu oli yhtä pettymystä ja itkua, mutta semmoista se joskus miesten kanssa on..

Jansku, kiitos! Sinulla on todella hurmaava! Vallan mielenkiinnolla sitä eilen lueskelin ja liityn myös lukijaksesi. <3

Ida kirjoitti...

Ihana blogi lisäännyin lukijaksesi :)

quu kirjoitti...

Ida, kuin myös. ;)