sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sisustusostoksia maakunnasta

Sisustusostokset ovat olleet aika maltillisia puolen vuoden ajan, vaikka kyllähän täällä liikkeitä on mistä hankkia. Tässä joitain kivoja hankintoja kesän ajalta Kauhavan ja Lapuan liikkeistä, ja vähän Torniostakin.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa Sisustus Komia Kamari-nimisessä sisustusliikkeessä ja liike sijaitsee Lapualla. Alennuskorista poimin oravatyynyn:Kupu Werona Homen alekorista Kauhavalta ja koska suklaata on harvemmin niin paljon, että sitä riittäisi kuvun alle niin hankin ihastuttavan käsintehdyn kaakaosaippuan. Näitä kotimaisia käsintehtyjä Soap Factoryn saippuoita olen käyttänyt vuosia ja voin lämpimästi niitä suositella.

Yksi tällainen saippua matkasi japanilaisystävän mukana Lontooseen, koska mikäpä ihanampi lahja suklaanystävälle kuin suklaasaippua. Eilen tapasin rakkaan ystäväni, joka tuli avaamaan ovea itkien, en sen ihmeemmin kysellyt mikä häntä surettaa mutta olin jo tietoinen, että hänellä oli huono päivä joten varauduin siihen ja annoin hänelle Joy-saippuan, missä on vaniljaa ja kaakaota. Joy todellakin toi ilon hänen kasvoille ja kyyneleet kuivuivat. Saippua on niin arkinen asia ja sitä tulee käytettyä joka päivä, siihen panostaminen tuo arkeen todellista luksusta."Suklaata, suklaata, suklaata! Ally sisältää ylellistä kaakaovoita, tuoksuu suklaalta ja saa värinsä reilun kaupan luomukaakaojauheesta. Nam! Täydellinen suihkukaveri sinulle, joka rakastat suklaata. Suklaa tekee sinulle hyvää: kaakaovoi ja luomukaakaon antioksidantit hellivät ihoasi ja suklaan tuoksu kohentaa mielialaasi."


Tarjouksessa oli myös Komiassa Kamarissa eväslaatikko, mikä oli aivan pakko saada, kun matkustan paljon junalla ja kuljen koirien kanssa tapahtumissa ja aina on ongelmana, että mihin ne eväät tungen.


Vai että viiden tähden eväät. ;) Tänään rasiassa oli keksejä ja trippimehu..


Kangassydänkin tarttui mukaan, ehkäpä se päätyy jonkin ystävän luokse.


Löysin Facebookista kirpputoriryhmiä ja voi että miten sievää tavaraa. Pikkuinen kehys löytyi siis sieltä ja ystävällinen myyjä postitti sen:


Lääkelaatikko (olenkohan jotenkin tapaturma-altis kun näitä on vaikka miten monta) kulkeutui Tornion Sisu Ekostudiosta, ja tämä laatikko kulkee käsilaukussa ja siellä on laastareita ja päänsärkypulveria. Ei mitään isompaa mahdu, mutta sellaista jotka olisi hyvä olla matkassa.


Yleensä puukirjaimet on yksivärisiä ja vähän jäävät tylsiksi, mutta tämä L O V E -puukirjainsetti oli ihan pakkohankinta hienojen yksityiskohtien vuoksi ja se tarttui naapurikunnan kirjakaupasta matkaan:
Kauhavalaisesta Werona Homesta (on muuten myynnissä se ihastuttava sisustusliike) oli aivan pakko saada tämä kyltti. En ole mikään maan mainioin kokki, mutta jospa sitä miehen saisi pysymään rinnalla jollain muulla konstilla. Mitä veikkaatte, onnistunko? ;)


Lapualla JKK Liiverissä on mieletön määrä sisustustavaraa ja siellä iskee valinnanvaikeus, kun kaikkea kivaa haluttaisi saada. Hankin alkukesällä kuitenkin harmaan tähti-lehtikotelon Akuja varten:Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä posliininen nuppi, mikä oli ihan vain HalpaHallista, mistä teen paljon ostoksia edukkaiden hintojen vuoksi. Tämä nuppi odottaa Sitä Oikeaa Laatikkoa tai Juttua johon sen voisin kiinnittää. Laitan sen paikalleen vasta sitten, kun se löytää vertaisensa. Siihen saakka se saa valkoisessa talohyllyssä olla koristeena.


Ensi viikolla matkaan kurkkimaan mitä Seinäjoelta löytyy.. ja pelkään jo pahinta. :)

Ei kommentteja: