torstai 25. lokakuuta 2012

Tähtien tuiketta

Ehdoton lemppariteema on tähdet, pallot ja pyöreät muodot. Ne toistuu tämän hetkisessä tyynyvalikoimassa; HobbyHallista tilatuissa pyöreissä samettityynyissä ja kymmenen vuotta sitten Tampereelta Vapaavalinnasta ostetuissa pyöreissä "silkki"tyynyissä, kun taas isot tähtityynyt on Grispholmin
Pikkutähtityynynpäällinen on torniolaisesta kangaskaupasta - he olivat sen tehneet verhoilukankaasta.


Uutta tähtivillitystä edustaa Ellokselta tilattu tikattu tähtipäiväpeitto, mikä oikeasti olisi maksanut 50€, mutta sain sen puoleen hintaan kiitos kanta-asiakkuusetuuksien. Peitto on mukavan ohut, niin se ei ole kovin raskas liikutella tuulettumaankaan.


Parasta uudessa päiväpeitossa on se, että sen voi kääntää kummin päin vaan! Näin pimeänä aikana olkoon valkoinen puoli esillä.


Saman sarjan tyynynpäällinen (n.18€) sai sisuksiinsa kaikista pehmeimmät tyynyt (piti laittaa useampi kun tämä on niin iso) ja tähän onkin mukava nojailla kun syventyy lukemaan jotain tai unelmoimaan.


Näin pienituloisena tärkeintä on tehdä löytöjä ja usein niitä löydän HalpaHallista, mistä on vuosien saatossa tullut hyvä ja edullinen sisustustavaroiden ostopaikka. Tyynynpäällinen maksoi n.8€.


H♥me-tyynynpäällinen on todella hienosti tehty!


Makoisia unia!

2 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Kylläpä näyttää kauniilta ja viihtyisältä! Ei todellakaan aina tarvita kalliita merkkituotteita, vaan tunnelman voi luoda löytöjen avulla. Itse harrastan kirppiksiä ja teen löytöjä myös kangaskaupoista.

quu kirjoitti...

Henkkumaaria, minäkin kiertelen kirppiksiä. :) Ja paljon teen itsekin jos tuntuu ettei ostamalla tai kierrättämällä löydy sopivaa.