tiistai 27. marraskuuta 2012

BlingBling

Korukuvastoja selaillessa tulee aina sellainen tunne, että on niin hankala asiakas ja mikään ei kelpaa, ja tästä syystä en sitten koruja ole ostanutkaan, kun kuitenkin kyllästyn.

Mutta nyt löytyi sellainen koru, joka oli ihan pakko saada ja heti. Matkustin Helsinkiin ja ensimmäisenä juoksin Sokokselta sen ostamaan.

Muurlan Hopeahelmirannekoru oli juuri sitä kaikkea mitä olin toivonut - kotimainen, käsintehty aidoista ja laadukkaista materiaaleista. Hintakaan ei ole paha, vähän vaille 37€.

"Muurla Fashion Jewellery by Turun Hopea. Korujen suunnittelusta vastaa Muurlassa Anne-Maria Laakso yhteistyössä Turun Hopean asiantuntijoiden kanssa. Anne-Maria Laakso on toiminut pitkään Muurlan suunnittelutiimin jäsenenä. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty hopeaa, korumetalleja, makean veden kiviä, lasia, ruostumatonta terästä ja nahkaa."

HELMI

MUURLA DESIGN JEWELLERY

Muurla Fashion Jewellery by Turun Hopea Oy. Korut on suunnitellut Anne-Maria Laakso yhteistyössä Turun Hopean asiantuntijoiden kanssa. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty korumetalleja, makean veden helmiä, lasia ja ruostumatonta terästä.


Tiedän jo nyt, että tämän korun 
kanssa tulee elettyä pitkään, tykkään. ❤

Ei kommentteja: