torstai 22. marraskuuta 2012

Paikka 43

Kirpparilla jatketaan, mutta tällä kertaa minun pöydälläni.

Vuosien aikana on kerääntynyt paljon kaikenlaista ja kun aina on muutettu suurempaan ja suurempaan kotiin. Sitten kun muutetaankin pienempään, niin tavaraa onkin kerääntynyt niin suuret määrät, että niistä on pakko luopua. Jokaista tavaraa olen pyöritellyt, että onko tälle tilaa, onko tälle tarvetta ja onko tämä niin kiva, että jaksan sitä katsella kahden vuoden päästäkin. Ehkä tämä on jonkunlainen puhdistautumisriittikin, että haluaa päästä eroon kaikesta painolastista.
Tottakai yksi harlekiinikirjakin on myynnissä. ;)


Koreja on aivan liikaa, ja nykyään pidän valkoisesta ja harmaasta joten..Korkeista kynttilänjaloista on koirien takia pakko luopua, kun mitään kiikkerää kynttiläviritelmää ei kodista saa löytyä pöydältä eikä lattioilta, joten hyvää kotia nämäkin odottaa. Vein monta lattiakynttiläjalkaa ja rottinkiarkun. Rottinkiarkkuja on vielä kolme viemättä ja valkoisia (CD-)kaapeja, lautashyllyä, lokerikkoa.. kaikkea ihanaa vailla uutta kotia.
Ps. Tavarat on myynnissä Alahärmässä, Etelä-Pohjanmaalla, Pohojalaane Kirppis Oy:n tiloissa, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. Pöytäpaikka nro 43 on nyt varattu ainakin viikoksi tästä päivästä lähtien, ja jatkoakin olen suunnitellut.. Paljon kaikkea kivaa vielä laittamatta.. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että kiva blogi ja niin söpsöjä sisustusjuttuja :)! Tullee kauhia sisustus vimma ! Onneksi pääsen rempaaman huoneeni isillä ja sisustaan sen <3

Terkuin Pinja ja pörröiset T,F ja Y

quu kirjoitti...

Mui Pinja, kiva kun pistäydyit. :) Laitahan kuvia sitten niin pääsen ihastelemaan. :)

Terkkuja sinne! <3