sunnuntai 15. joulukuuta 2013

3. adventti



Viikko meni töissä sellaisella hulinalla ja perjantaina olin vielä kuudelta töissä. Kauden viimeiset rutistukset tehty ja ensi viikolla jään piiiitkälle joululomalle jo 20. päivä.

Takaraivossa jyskytti maanantain eläinlääkärireissu. Päätin, että lähdemme porukalla metsäretkelle, emmekä norkoile sisällä. Nuorimmainen Jippo-koira kävi virallisissa terveystarkastuksissa maanantaina ja muuten kaikki oli priimaa, mutta sillä on paha lonkkavika. Lonkat arvioidaan asteikolla A-E eli A on terve ja E on sitten kaikkea muuta. Arvio Jipon lonkista oli C/E eli parempi lonkka oli sekin kohtalainen ja toinen lonkka selvästi huonompi. Toinen reisilihas oli toista suurempi. Eläinlääkäri ehdotti fysioterapiaa, nivelvalmisteita...

Onneksi Jippo ei tiedä, että hänellä on lonkkanivelen kehityshäiriö. Se on syönyt vieterin tai kengurun tai päässä ei muuten pakota. ;) Joten tämän adventin luukkukuvana talven (sekopäistä) riemua. :)



Pysykäähän terveinä,

quu

Ps. Arvonta huomenna!

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Niin suloinen koira kuin vaan olla ja voi:)Sinullehan tuo lonkkajuttu saattaa huolta aiheuttaa mutta toivotaan ettei Jippo siitä joudu kärsimään vaan saa jatkaa onnellista koiranelämäänsä iloisena vieterinä:)

Pelaguu kirjoitti...

Valtavan ihana koira! Kaikkea parasta jipolle.

quu kirjoitti...

Kyllä se varmaan hyvin pärjännee kun itsekin ehtinyt asiaa sulatella. Päivä kerrallaan mennään. :)