torstai 26. joulukuuta 2013

Joululahjoja

Laitan muistiin, että miten kiltti sitä olikaan tänä vuonna.

Miehen lahja oli kaksiosainen - ennen joulua kävimme Hyvinkäällä ostoskeskus Willassa ja sieltä HM:n liikkeestä sain valita vaatteita ja mies maksoi. Oli muuten todella hauskaa saada lahja näin! :)

Kovin valtavasti vaateliikkeissä ei ollut valinnanvaraa, ja myymälätkin varustautuivat alennusmyynteihin.

HM Maman puolelta löytyi ihana puuvillainen harmaa-valko-raidallinen T-paita. Aivan ihanan pehmoinen ja hyvin istuva.Peruspitkähihainen LOGG-paita - näitä tarvitaan aina.

 Vaikkakaan mammavaatteille ei ole käyttöä, niin siltä puolelta löytyy söpöimmät vaatteet ja niinpä tämäkin oli sieltä. Todella kivan värinenkin. Napeista en oikein pidä, ja ne ajattelinkin vaihtaa.


Kälylään otimme mukaan toivomani kirjan -Latinaa puutarhureille. Ah ja voi miten kauniisti kuvitettu kirja.  Tämän kyllä paketoin itse, mutta väliäpä sen kun sain mitä toivoin.

Miehen perhe arpoi kuka lahjoo ketäkin ja appiukkokokelas sai minun "arpani" ja hän oli hankkinut villasukat ja lapaset. Anoppikokelas kyllä soitti ja kysyi väritoiveet, joten värit jo tiesinkin, mutta malli oli yllätys. Voi että miten kauniit!


Mieheltä sain jouluennakkoa, piparkakkuteetä.


Miehen sisko oli tehnyt ihanan joulukoristeen, mikä koristaa miehen risukuusta.


Miehen perheeltä tuli vielä suklaata, tähtilyhty ison kynttilän kera ja lasinaluset. Oman perheeni (isäni ja veljeni) kanssa sovimme ettemme vaihda lahjoja, mutta en malttanut olla heille hankkimatta perinteisiä - sukkia ja pitkiä kalsareita, sekä karkkeja. Hyvin perinteistä, mutta tulevat käyttöön. ;)

Ei kommentteja: