torstai 19. joulukuuta 2013

Saippuatehtaassa


Vasemmalta oikealle: Ally, Joy, Coco ja Noel


Taas oli aika täydentää saippuavarasto. Käytän oikeastaan vain näitä SoapFactoryn saippuoita, mitkä löysin vuosia sitten. Suihkugeelejä en juuri käytä vaan pelkkiä saippuoita. Näistä jää niin ihana tuoksu iholle.

On tuoksuja mistä valita, värejä ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olen antanut näitä paljon lahjaksi, kuten myös tänäkin jouluna.

Hienoa on myös tukea kotimaista käsityötä ja pientä yritystä. Yritän omilla ostovalinnoilla myös vaikuttaa siihen, että käsityöperinteet - uudet ja vanhat- pysyvät pystyssä.

Valikoimaa yritykseltä löytyy! Vaikeinta on valita, että mitä ei tällä kertaa tilaa.. Tästä tuotevalikoimaan .

Osa yrityksen saippuavalikoimastaNäitä olen ostanut sisustusliikkeistä, mutta helpommin ja suuremman valikoiman löytää nettikaupasta, mistä tilaankin kerralla suuren satsin. Saippuat tulevat laatikossa paperiin käärittynä. Niiden ympärillä on pieni kääre, missä tuotetiedot, mutta ei muovia!

Etualalla Joy & Coco

 " Iloa elämään! Suloinen Joy sisältää ihoa hemmottelevaa kaakaovoita ja vaniljan eteeristä öljyä, joka tyynnyttää ja edistää hyvän olon tunnetta. Vaniljan tuttu, lämmin tuoksu tuo lohtua ja herättelee hormoneja. Kermaisesti vaahtoavaa saippuaa täplittävät aidot vaniljan siemenet." -> Joy

"Kuori ihosi kookoksella! Coco tuoksuu ihanasti kookokselta ja sisältää runsaasti kookoshiutaleita. Lisäsimme mukaan myös limen eteeristä öljyä piristämään ja herättelemään ihoa ja mieltä." -> Coco


Ylärivi: Noel & Ally. Alhaalla Joy & Coco

Jokainen saippua on yksilö. Erityissuosikki suklainen Ally jaksaa joka kerta kiehtoa. On yllätys, että millainen se on tällä kertaa. Ja näitä saippuoita olen kuluttanut lukuisia.. Jopa miehen kodissakin niitä on. ;) Viime kerralla oli jopa Allyn nostanut valmiiksi esille, kun olin menossa kyläilemään. Aww. :)

Noel & Ally

" Mausta arkipäiväsi joulun tuoksulla! Lämpimän punainen Noel tuoksuu joulun mausteille. Inkivääri, kaneli ja luomuespresso lämmittävät, stimuloivat verenkiertoa ja kuorivat ihostasi hellästi vanhan vuoden tomut pois." -> Noel

" Suklaata, suklaata, suklaata! Ally sisältää ylellistä kaakaovoita, tuoksuu suklaalta ja saa värinsä reilun kaupan luomukaakaojauheesta. Nam! Täydellinen suihkukaveri sinulle, joka rakastat suklaata. Suklaa tekee sinulle hyvää: kaakaovoi ja luomukaakaon antioksidantit hellivät ihoasi ja suklaan tuoksu kohentaa mielialaasi." -> Ally

Saippuat odottavat käyttöä kirpparilta pari viikkoa sitten löytyneessä lasipurkissa. Purkki oli halpa - 2,5€.


PS. Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan silkasta ilosta ja rakkaudesta tuotteita kohtaan.Tämä ei ole sellainen ns. ostoblogi jossa kirjoittajan kirjoitelmia sanelee yritykset.. onhan se kiva tietysti tuotteita kokeilla ja kaikkea, mutta itse en mielellään luekaan sellaisia blogeja saatika kirjoita. Sellaisesta jää vähän kylmä ja kolkko olo jos markkinavoimat jyllää liiaksi.

Ei kommentteja: