torstai 19. joulukuuta 2013

Talvipopoja

Talvi ja pakkanen - olen teihin varaustautunut hyvin. Miksi etpä meille sitä iloa suo, että tulisi se talvi. Olin riemuissani kun oli hetken satumainen talvi. Voi että kun sesset tykkäsivät ja myös moppi, kun ei ollut kuraa lattialla.

Viimeiset kaksi vuotta olen kulkenut lenkeillä vaelluskumpparit jalassa (nastoin), ja tuumailin, että nyt hommaan oikein lämpimät kengät pakkasia varten. Pah, ei semmoisia ole tullut. Mutta tässä kuitenkin sitä varustelua. Pidän kenkiä käytössä useita vuosia ja hoidan niitä hyvin. Ne uskolliset palvelevat kun en muotivillitysten perässä kuitenkaan mene. Ostan semmoisia juttuja mistä itse tykkään.

Nämä kengät lähti ihan noiden tähtienkin takia. Kivat kaupunkitassuttelukengät oli hakusessa. Näissä on ohut vuorikin, muttei tule liian kuuma. Kivasti istuvat jalkaan vaikka piti ottaa koko 37, mutta on nyt sitä sukkavaraakin. Sivussa on vetoketju niin ei tarvitse noiden nauhojen kanssa leikkiä. HalpaHalli ja hintaa n.36€ - minusta oikein laadukkaat popot.
Lämpökengät netAnttilasta ja hinta ruhtinaalliset 49€. Ihanan kallista. :) Nämä popot oli piiiiitkän harkinnan tulos ja en tosiaan halunnut ostaa näin kalliita, mutta eipä sitä löytynyt mieleisiä halvemmallakaan. Halusin hyvät ja lämpöiset kengät, ja kun on loskakelejä niin täysin toppakengät eivät soveltuneet. Kenkien etuosa on kumitettu joten passaa loskallakin tassutella. Väri on arka, mutta pitää vain pyyhkiä hyvin käytön jälkeen. Katselin useammasta paikasta, kunnes sitten nettikaupasta tulivat vastaan. Kenkien tilaaminen netistä on aina vähän riskialtista, mutta nämä oli oikein loistavat. Kokomitoitus 36/37 oli passeli. Mahtuu hyvin villasukatkin.


Nämäkin Halpahallista - tähtipopot sopii yhteen pipon ja huivin kanssa. Pipo oli kyllä kallis - 17€ mutta se menee monta vuotta ja sopivaa pipoa ei minun päähäni millään löydy. Ja vuoritettu pipo on niin lämmin. Huivi oli 8€.


Syksyllä hankittu juttu onkin tällä hetkellä ajankohtaisempi..
Suuri sateenvarjo löytyi syksyllä ja ihan sattumalta Tikkuri ostoskeskuksen Lahjatavaraliike Pihapihlajasta. Jäin ensi kertaa Tikkurilassa pois ja siinä olikin sitten aikaa katsella ympärille. Varjo oli kyllä paras ostos kun alkoi satamaan heti kaatamalla vettä kun pääsin ostoskeskuksesta ulkoilmaan. Jos jää Tikkurilan asemalla pois niin ostoskeskus on ihan siinä näkösällä. Kannattaa mennä käymään. :)

Täydellinen sateenvarjo.
Nyt kelpaa pidellä pakkasta vesisadetta!

3 kommenttia:

Merita kirjoitti...

Ihania popoja ja etenkin noi tähtikengät on mun makuun <3 Kyllä noilla kelpaa pakkasilla tallustella.

Ihanaa joulunodotusta,
terkuin Merita

Sari Riekkola kirjoitti...

Kivoja kenkiä :) Toivotaan, että sinnekin tulee talvikelit!!
Kauniita tyynyjä sinulla siellä, mukavaa joulunodotusta!!

quu kirjoitti...

Kiitos Merita ja Sari! :)

Ihanaa joulunodotusta teillekin! ღ