torstai 2. tammikuuta 2014

Carcassonne-ilta


Vuodenvaihde meni hyvin rauhallisesti - pikapyrähdys miehen kaverin tupareissa ja sen jälkeen koirien kanssa lenkille, juuri ennen vuoden vaihtumista. Turrukat ei raketeista välitä, mutta mukava kuitenkin olla läsnä kun rakettien kanssa vahinkoja tuppaa sattumaan.

Tunnustan - en omista enkä katso telkkaria sanan varsinaisessa merkityksessä. Seuraan Areenasta ehkä kahta sarjaa ja tämä on oikeasti ollut pitkästä aikaa paras päätös. Kahteen vuoteen ei ole ollut näin paljon aikaa. Telkkari on varsinainen aikasyöppö ja siitä on ollut hyvä päästä eroon - sitä kun jää helposti vaan tuijottamaan. Joten kun aikaa on, voi tehdä jotain hauskaa - yhdessä.

Peli-illat on sellaista yhteistä kivaa. TAAS Carcassonne-ilta - asianmukaisesti varaustautuneena tietenkin. :)Carcassonne on lautapelien aatelistoa - jos pitää rakentamisesta, hyvästä seurasta niin tässä on kiva peli. Peruspelin rakentamiseen menee alle tunnin, ettei aikakaan ole rajoitteena. Ideana on rakentaa suuria linnoja ja teitä, sekä asettaa kirkkojen ympärille peltoja, kaupunkeja ja teitä. Kaikki pisteytetään, mutta tätä ei tarvitse pisteyttäen välttämättä pelata. Yksi lisäosa on lainalla ja toinen hankittu, ja lisäosia hankitaan lisääkin.

Mukavaa ajanvietettä ja mielikuvitus rajana millaisia linnoja rakentaa. Jokainen pelikin on luonnollisesti oma yksilönsä. Tätä peliä voi kyllä valloittajan elkein pelata, mutta miehen kanssa ollaan rauhallisesti ja varsin kiltisti pelattu. :D

Tämän pelin mukana oli joki, mikä rakennetaan ensin. Jokipaloja otetaan vuorotellen pinosta tai pussista, kun jokipalat loppuu aloitetaan varsinainen peli.

Alkujoki rakennettu

Alue alkaa hahmottua

Merkillisen muotoinen linna valmistumassa

Hyvää uutta vuotta ja kivoja peli-iltoja kaikille! :)

Ei kommentteja: