tiistai 30. syyskuuta 2014

Pehmeyttä pöytäryhmään

Pitkään mietin sopivia tyynynpäällisiä keittiönpöydän tuoleihin. Pellavainen linja oli toivottu, sillä istuintyynyjä ei silloin tarvitsi uusia. Selailin useita nettiliikkeitä, pengoin omia varastoja ja sovittelin eri tyynynpäällisiä ja tuumin ompelisinko tyynynpäälliset. Eri liikkeissä tarkistelin usean kuukauden aikana tyynyvalikoimaa, muttei mitään sykähdyttävää tullut vastaan.

Intohimoisena teenjuojana olen pitemmän aikaa katsellut tee-aiheisia tyynynpäällisiä. Pari aihepiiriin sopivaa tulikin vastaan Cellbesistä ja HM Homelta.

HM Homen Earl Gray-tyynynpäälliset olivat kauniit, mutta niistä puuttui se jokin juttu ja hintaakin oli huomattavasti enemmän kuin Cellbes-postimyynnin tyynynpäällisin verrattuna


Kuvat Cellbes ja HM Home


Postipate lopulta toi kolme näitä Cellbesin tyynynpäällistä ja olen niihin niin kovin tyytyväinen. Kangas on todella tukevaa ja vahvaa. Painojälki hyvää ja vetoketjujen toiminnassakaan ei moittavaa. Väriltään ne ovat täydelliset ikivanhoihin istuintyynyihin. Hintaa kaikille kolmelle tuli 20€ eli myös hinta oli todella edukas.

Kuvia tyynyistä käytössä hieman eri valaistuksissa:
2 kommenttia:

Elämää Onnenpähkinässä kirjoitti...

Kivat tyynyt :)

quu kirjoitti...

Kiitoksia. :) Ne on kyllä ihanat ja pehmoiset.