keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kylpyläosasto

Kylpyläosasto sijaitsee heti ulko-ovesta tultaessa ja se onkin varsin kätevä, kun kaksi kuratassuista koiraa voi heti viedä tassupesulle.

Vihertävänharmaa muotimatto pitää tassujen alla, eikä koirat liukastele. Maton väritys antaa paljon anteeksi, jos ei ihan jokaista hiekanmurua saa siivottua ja kurakeleillä tilan täysin siistinä pitäminen on mahdotonta - koirataloudessa ei ole koskaan putipuhdasta muutenkaan.

Kaikki pyyhetelineet ovat aikaisimpien asukkaiden laittamia ja ainoastaan muutaman muovisen härpäkkeen olen irroitellut seinistä. Muuten riitti perusteellinen siivous ja tavarat paikalleen.

Värimaailma pyyhkeissä ja matoissa on beige ja harmaa valkoisella höystettynä. Mietin, josko kaakeleiden saumat käsittelisi valkoiseksi, mutta hautasin sen idean, kun kaikkia saumoja ei pystyisi käsittelemään putkien ja kalusteiden vuoksi.


Sopiva suihkuverho antaa odotuttaa. Ehkä jotain kankaista harmaantyyppistä kaipailisin tilaan. Kaadot kuitenkin toimii hyvin, ettei suihkuverhon puuttumista edes huomaa. 


Clas Ohlsonilta kävin viime viikolla hakemassa sinkkisiä kukkajakkaroita ja toinen  niistä pääsi kylppäriin pieneksi laskutilaksi, kun laskutiloja on tilassa niukasti


Likapyykit nakkaan aina peltisankoon ja siitä ne sitten kulkeutuu varsinaisiin pyykkipusseihin. Kuivatustelineellä usein kuivaa karvainen ja kurainen koirapyyhe. :))


Peilikaappiin mahtuu kaikki kosmetiikka vartalonpesuaineista nassunpesuaineisiin ja erilaisiin kosteusvoiteisiin sekä hammaspesuvälineet.

Yritän ostaa mahdollisimman vähän kosmetiikkaa ja käyttää aikaisemmat tuotteet sinnillä ennen uusien ostamista.  Kunhan vanhat tuotteet ehtyvät niin jatkossa kaikki kosmetikka mikä pitää sanan "Poly..." jää kauppaan. Muovilla en halua itseäni pestä. Tällaisia tuotteita on muuten hyvin vähän saatavilla.

Anything-lipasto on tavarasyöppö ja siellä on hyvässä järjestyksessä kihartimet, hiustenkuivaaja, harjat, meikkipussukka, vanupuikot- ja laput, sekä lääkkeet. Alimmat tähtilaatikot taasen on sulottu täyteen pyyhkeitä.
 
Kaunis lipasto olisi sopinut vaikka minne, mutta tämä tila kaipasi korkeaa ja kapeaa mööbeliä  ja uuttakaan raaskinut ostaa. Pyykkikoneelle olisi paikka lipaston kohdilla, mutta onneksi taloyhtiössä on pyykkitupa.


Lipaston ylätasolla on lempparikosmetiikkaa - erilaisia jalkakylpytuotteita, vaniljantuoksuista talkkia...
Ei kommentteja: