maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kukkopurkkien uusi elämäHeipä hei!

Kesäkuu on mennyt nauttiessa monen vuoden jälkeen kesästä täysin siemauksin ja kotona olen piipahtanut silloin tällöin, usein kiireellä, mutta välillä myös istunut alas ja tarttunut pensseliin.

Kotopuolesta alkaa tavarat ja huonekalut vihdoin hävitä ja siitä olen kovin tyytyväinen. FB:n kirppisryhmässä monet tavarat ovat vaihtaneet omistajaa ja huoneet vähentyneet tavarasta. Isä nukkui pois helmikuussa ja kototaloon jää veli asumaan joten parempi omat "romut" hävittää sieltä pois miehisten tavaroiden tieltä.

Kaappien kätköistä löytyy hauskoja tavaroita, joita ei ole hennonnut syystä tai toisesta hävittää ja nämä Tiimarista peräisin olevat kukkosinkkipurkit on sellaisia. Tykkään kovasti niiden muodosta ja kohokuviona kukko on hauska, kun pääsiäissävytteisiä neutraaleja tavaroita on aika vähän olemassa joista tykkäisin. Harmittavasti pinnat oli menneet naarmuille ja laikukkaiksi joten toin ne tänne pikkukotiini ja maalasin ne - pari sai ylleen Jeanne d'Arc Livingin Vintage Paint-sarjaa Warm Latte-sävyssä ja musta on ihan vesiohenteisella askartelumaalilla. Söpöthän näistä tuli ja toinen päätyi eteishyllylle ja musta tähän keittiön pöydän yläpuolen hyllyyn. Yksi purkki etsii vielä paikkaansa mutta eiköhän sekin paikkansa löydä.2 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kauniita kuvia, just sen tyylistä mistä mä tykkään.

quu kirjoitti...

Aurinkokujalla, kiitos sinulle <3 Taidan olla hieman väriallerginen :D